``HOPE``

  HOPE Exchange 2017

  Ажурирано 30.09.2016. године

  SVIM ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA

  N/R direktoru

   

  Poštovani,

   

   

  Pozivamo Vas da se uključite u međunarodni program razmene koji organizuje European Hospital and Healthcare Federation (HOPE) u saradnji s Komorom zdravstvenih ustanova Srbije.

  HOPE program razmene traje četiri nedelje a namenjen je menadžerima u zdravstvu i ostalim profesionalcima sa upravljačkim odgovornostima. Kandidati treba da rade u zdravstvenoj ustanovi, da imaju minimum tri godine iskustva i da govore jezik prihvatljiv od strane zemlje domaćina. Smeštaj za vreme trajanja programa obezbeđuje zemlja domaćin a ostale troškove kandidat ili ustanova koja ga šalje.

  Program je otvoren za pojedince koji žele da, tokom četvoronedeljnog boravka u nekoj od evropskih zemalja-članica HOPE, razmene iskustva sa kolegama, a  takođe i za zdravstvene ustanove iz Srbije koje bi bile voljne da ponude domaćinstvo u programu. Prethodnih godina, kandidati iz Srbije učestvovali su u razmeni kao gosti zemalja članica HOPE a u prethodnom ciklusu razmene (2016), Srbija je prvi put u HOPE programu učestvovala i kao domaćin (Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine ugostio je kandidatkinju iz Holandije)

  HOPE program razmene nije medicinski ili tehnički nego multi profesionalni program.

  Sledeći, 36 po redu HOPE program počinje 15 maja 2017. traje četiri nedelje i završava se  konferencijom čiji će tačan datum i mesto održavanja biti uskoro objavljeni

  Svi zainteresovani više detalja o programu kao i formulare za prijavljivanje mogu preuzeti sa sajta  http://www.hope.be/programme-2017/

   

  Prijave slati na mejl marijanastojanovic@komorazus.org.rs 

   

   

  ROK ZA PRIJAVU JE 31. OKTOBAR 2016. GODINE!


   

  Za sve dodatne informacije kontakt osoba je

  Marijana Stojanović

  064 6317416

  marijanastojanovic@komorazus.org.rs

  Ова интернет презентација има валидан XHTML и CSS код, што омогућава преглед у већини савремених претраживача.
  Valid XHTML Valid