Актуелности

  Обавештење о термину одржавања саветовања

  Ажурирано 10.04.2018. године

  Обавештавамо Вас да ће  традиционално САВЕТОВАЊЕ које организује Комора здравствених установа Србије бити одржано 27, 28. и 29. јуна у Специјалној болници за болести штитасте жлезде и метаболизма „Чигота“ на Златибору, и срдачно Вас позивамо да присуство овом стручном скупу уврстите у свој распоред.

   

   Cigota

   

  Комора здравствених установа Србије, као организатор ће се потрудити да и у програму  овог саветовања буду најактуелније теме и релевантни предавачи. Како би програм предстојећег саветовања у што већој мери био у складу са Вашим потребама и очекивањима, позивамо Вас да сугестије у погледу тема и предавача доставите на мејл kzus@mts.rs

   

  Подсећамо да су саветовања која организује Комора здравствених установа Србије изузетно посећени стручни скупови који окупе и преко 500 учесника - запослених у здравственим установама из целе Србије. Саветовања су прилика да се сазнају нове информације, размене искуства и добију одговори у вези са темама које се тичу функционисања здравствених установа (укључујући правна, економска, организациона питања и уопште актуелности у здавству).

   

   Savetovanje Zlatibor

   

  Очекујемо Ваше сугестије и верујемо да ће предстојеће саветовање наставити традицију успешних стручних скупова Коморе здравствених установа Србије, на корист и задовољство звих учесника.

  Ова интернет презентација има валидан XHTML и CSS код, што омогућава преглед у већини савремених претраживача.
  Valid XHTML Valid