``HOPE``

  У ТОКУ ЈЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА МЕЂУНАРОДНИ ПРОГРАМ РАЗМЕНЕ „HOPE EXCHANGE 2019“

  Ажурирано 02.10.2018. године

  Обавештавамо Вас да је у току пријављивање за међународни програм размене који традиционално организује European Hospital and Healthcare Federation (HOPE) у сарадњи с Комором здравствених установа Србије.

   HOPE razmena

   

  Програм је намењен менаџерима у здравству и осталим професионалцима са управљачким одговорностима. Услови за учешће у програму размене су следећи:

   

  -            кандидати треба да раде у здравственој установи,

   

  -            да имају минимум три године искуства и

   

  -            да говоре језик прихватљив од стране земље домаћина (***напомињемо да се у току селекције кандидата врши  провера знања језика).

   

   Размена траје 4 недеље (од 6.маја до 4.јуна 2019. године). У том периоду учесници у размени бораве као гости неке од земаља чланица HOPE упознајући се са тамошњим здравственим системом, СА ФОКУСОМ НА ТЕМУ РАЗМЕНЕ, а кровна тема програма у предстојећем циклусу је

   

  “Evidence-informed decision-making in healthcare management”.

   

   Програм размене се окончава завршном конференцијом која ће бити одржана у Љубљани од 2. до 4.јуна 2019.године, на којој учесници представљају резултате и стечена искуства, у форми презентација.

   

  HOPE EXCHANGE програм отворен је за појединце који желе да, током четворонедељног боравка у некој од европских земаља-чланица HOPE, размене искуства са колегама, а  такође и за здравствене установе из Србије које би биле вољне да понуде домаћинство у програму. Претходних година, кандидати из Србије учествовали су у размени као гости земаља чланица HOPE. Такође,  Србија је у HOPE програму учествовала и као домаћин (установе - домаћини биле су: Институт за кардиоваскуларне болести Војводине и Специјална болница за лечење болести зависности у Драјзеровој).

   

  Смештај за време трајања програма обезбеђује установа домаћин а остале трошкове -кандидат или установа која га шаље.

   

  HOPE програм размене није медицински или технички него мулти професионални програм.

   

  Сви заинтересовани више детаља о програму као и формуларе за пријављивање могу преузети са сајта www.hope.be

   

  Пријаве слати на мејл marijanastojanovic@komorazus.org.rs

   

  Након пријављивања за размену, започиње процес селекција током које се, на основу расположивих места и детаља из пријава кандидата, врши избор оних који улазе у размену.

   

  За све детаље, контакт особа је Маријана Стојановић (тел 064 63 17 416)

   

   

  РОК ЗА ПРИЈАВУ ЈЕ 31. ОКТОБАР 2018. ГОДИНЕ

  Ова интернет презентација има валидан XHTML и CSS код, што омогућава преглед у већини савремених претраживача.
  Valid XHTML Valid